Fr o m 1 december är cafeet stängt och öppnar igen lörd 2 februari 2019 kl 11. men det går utmärkt att boka besök på cafeet om ni är en grupp eller hyra våra fina lokaler.

Kontakta Göran Kihl epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 073-9106000,

Dorthe Jensen Sevilla dikt, Karin Enblom textläsning,dikt, Karin Ullvin, fiol och Frans Einarsson, gitarr är gruppen Livsresan. Föreställningen ges i Gäddeholms Café nu på söndag 18 nov kl 14. Läs mer om föreställningen och de medverkande i På Gångspalten.


 


Tack till Gäddeholmsföretaget DRÖNARMEDIA.SE som hjälpte oss med den här fina filmen!

Läs mer: Presentation Gäddeholms Cafe se filmen

Butiken Kammaren vid Bondtorget i Västerås har upphört sedan en tid men i filialen i Gäddeholms Café har försäljningen fortsatt. Nu på lördag 20 oktober är det emellertid slut även här. Under cafeets öppettider kl 11-16 finns en unik möjlighet att fynda bland Kammarens varor.

Läs mer: Utförsäljning 50% Kammaren lörd 20 okt

Upplev ljuvliga höstdagar i Gäddeholm med fina promenadvägar och Gäddeholms Café som är öppet hela oktober och november lördagar och söndagar kl 11-16. På cafeet visas också utställningarna Herrgårdsliv, Poesi i ljus och Torp och gårdar i Gäddeholm. Dom kan du läsa mer om i På Gång-spalten. Där kan du också läsa om ett spännande program Livsresan som ges i cafeet 18 nov.

Göran Kihl