Gäddeholms Byalags försök med Kulturkvällar på Torkvinden har haft en synnerligen lyckad start.  Mycket publik på såväl revyn med Andreas Sköld 2 nov som,  författarmötet med Ann-Christine Kihl och hennes bok Ö-gonblick den 9 nov. Torsdag 16 nov är det dags för den tredje kvällen och den här gången står visan i högsätet.

Ord och många visor, heter programmet.  Anders Caringer, Göran Kihl och Lars Hedberg har det gemensamt att de sjunger visor, egna eller andras. Man kan se det som ett litet studiosamtal mellan de tre om visor, texter och tankar varvat med deras låtar. Programmet börjar kl 19 och beräknas pågå cirka 2 x 40 min. Cafeets servering är öppen både före föreställnigen och i pausen.

Kulturkvällarna avslutas sedan torsdag 23 november med att författaren Ann-Christine Kihl återkommer. " Slutdestination Mogadishu" bygger på hennes senaste bok "Nej jag är inte rädd för att dö", där vi får följa krigsjournalisten Martin Adler från uppväxtåren i Västerås till det förödande skottet i Somalia 2006 som tog hans liv.